Compartimentarile de grupuri sanitare sunt aplicatia unde HPL-ul isi pune in evidenta poate cel mai bine toata suita de caracteristici care l-au consacrat ca alegerea ideala pentru amenajari de interior:

- pot fi executate intr-o gama diversa de decoruri si de dimensiuni, pana la inaltimi de 4m

- este compatibil cu o gama larga de accesorii, de la cele de buget din Nylon pana la cele premium din Inox gradul 316

- este un material rezistent la umezeala

- este un material rezistent la substantele uzuale de intretinere zilnica si care este foarte usor de intretinut

- sistemul implementat corect este rezistent la vandalism

- implementat conform cu solicitarile producatorului sistemul de compartimentari devine si un veritabil agent de imagine, aspectul pastrandu-se foarte bine pe parcursul utilizarii.

Deoarece am acumulat o experienta vasta in dezvoltarea sistemelor de compartimentari p[e parcursul a peste 10 ani de experienta, cu peste 25.000mp de cabine instalate, in 2020 am lansat pe piata brandul CUBIQS - solutie integrata de compartimentari care se bazeaza pe mix-ul dintre materialele promovate de noi si know-how-ul de productie si montaj dezvoltat de-a lungul timpului. Pentru mai multe detalii verificati link-ul de mai jos.

Daca vrei doar informatii despre elementele componente ale sistemului CubiQS le poti vizualiza mai jos. Iti stam de asemenea la dispozitie cu o oferta pentru un system complet la solicitarea ta prin intermediul formularului de la pagina de Contact

Proiecte realizate

@2020 Laminate Services Provider - RO27319568 - J40/8130/2010