COLECTIA HOMAPAL AQUARIS - PLACI LAMINATE PENTRU MEDII UDE

Laminate Services Provider introduce pe piata din Romania solutia inovatoare Homapal Aquaris - laminatele pot fi in sfarsit o solutie usor de implementat pentru placarile de pereti din zonele cu umiditate ridicata. Astfel intregim sferaa solutiilor complete din hpl si accesorii pentru orice mediu de utilizare. Poti spre exemplu sa decizi placarea bailor unde au fost instalate compartiemntari de grupuri sanitare din hpl compact, fara sa generezi praf si cu minim de efort, chiar in timpul perioadei de functionare a spatiului.

Cu placile pentru medii ude HOMAPAL AQUARIS o gamă larga de funcții și o estetică sofisticată merg mana în mana: sunt ușoare, dar cu toate acestea stabile și robuste dimensional, pe de o parte, autentice si expresive, pe de altă parte. Cu un nou sistem de placi compozite speciale realizate pentru placari in băi, spa si welness, Homapal își extinde expertiza intr-un domeniu nou, pana acum putin accesibil pentru laminate. Decorurile, fie ele din marmură, granit, cuarț, lemn sau metal, reflectă tendințele de design contemporan și aduc materiale de înaltă calitate, cu aspect natural, în camere, într-un cadru accesibil. Impresiile autentice apar din interacțiunea armonioasă dintre optică și haptică. Șapte suprafețe diferite te asigură că poți simți ceea ce vezi. Panoul laminat este subțire de 7,4 mm poate fi procesat folosind unelte standard. La fața locului placa Aquaris este pur și simplu foarte usor de lipit de aproape orice suprafață existentă, fara a necesita timp de uscare semnificativ.

AQUARIS este livrat cu un set complet de accesorii - format din adeziv, profile și elemente de duș - toate componentele sunt disponibile pentru o instalare rapidă și ușoară, coordonate între ele și pentru confortul maxim al instalării. Indiferent dacă este lipit direct pe suprafata veche sau o compartimentare noua HOMAPAL AQUARIS oferă soluția perfectă pentru fiecare gust și pentru orice situație constructiva/de renovare.

Caracteristicile placilor AQUARIS HOMAPAL:

Substrat: fibra de sticla cu 0% absorbție de umiditate (100% impermeabila)
Suprafață: HPL in decoruri/texturi special alese din colectia globala Formica
Dimensiuni: 3030 x 1280 mm (toate decorurile) si 2330 x 1280 mm (unele decoruri)
Grosime HPL: 0,7 - 1,2 mm in functie de decor

Comanda in portalul B2B

Nu avem produse de afișat în momentul de față.

Nu avem produse de afișat în momentul de față.

Nu avem produse de afișat în momentul de față.

Avantajele produsului:

  • Instalare ușoară și rapidă

  • instalarea nu genereaza aproape de loc murdarie si praf

  • Placa foarte usoară (aprox. 2,7 kg / m2) si rezistenta

  • intretinere rapida si usoara

  • Suprafata igienica

  • placi rectificate, linie de imbinare aproape invizibila

  • Conexiune longitudinală a limbii și a canelurii

  • culori consistente, placile arata identic in loturi diferite de productie

  • Multe decorui diferite care pot fi combinate intre ele

  • placile pot fi lipte direct la peretele existent, sunt ideale pentru renovari

DECORURI SI SPECIFICATII

Apasa pe imagine pentru informatii detaliate

@2020 Laminate Services Provider - RO27319568 - J40/8130/2010