1/5

FENIX NTM/NTA - MATERIALE ULTRAMATE PENTRU AMENAJARI DEOSEBITE

Suntem importator si distribuitor in Romania pentru  FENIX NTM/NTA, materialul produs de Arpa Industriale folosind nano-tehnologii, material care din 2014 a revoluționat lumea designului interior. Nu este doar un material foarte aspectuos, dar, cel mai important, este și un material de inalta tehnologie, unic prin caracteristicile sale.
FENIX NTM/NTA are aceste caracteristici dobandite printr-o serie speciala de procese de productie, inclusiv o acoperire multistrat cu utilizarea nanoparticulelor de generatie urmatoare și a rasinilor acrilice, care sunt fixate printr-un proces inovator de prelucrare cu fascicul de electroni - EBC (ElectroBeamCure). Acest proces face ca suprafata rezultata sa fie anti-amprenta, moale la atingere, opaca și extrem de durabilă, atat de mult încât să poată rezista loviturilor și zgarieturilor grave. De asemenea acest tratament complex o face extrem de rezistenta la actiunea agresivă a solvenților și a reactivilor utilizati in mod obisnuit pentru curatarea casei .
FENIX NTM/NTA este, de asemenea, rezistent la caldură. În plus, dacă suprafața are micro-fisuri superficiale, caldura ajută la repararea lor. Suprafața materialului este acoperita cu o grilă densă de polimeri cu memorie proprie, care poate fi reactivată prin aplicarea caldurii, in acest fel ei se pozitioneaza din nou la punctul intial.
FENIX NTM/NTA este, de asemenea Hydro-repellant, igienic datorită acțiunii sale eficiente de distrugere a bacteriilor și rezistent la mucegai. Toate acestea il fac o suprafață perfectă pentru contactul cu alimentele și foarte ușor de curățat.

Fenix NTM/NTAeste disponibil intr-o gama  completa de dimensiuni si tipologii, de la foi de 0.9mm cu miez negru pentru aplicare pe substrat, foi de 1.2mm colorat in masa pentru aplicatii de design si pana la foi de 6/8/10/12mm cu miez negru sau colorat in masa pentru placari de pereti si blaturi de mobilier. Toate acestea in mai multe dimensiuni de foi.

Fenix NTM/NTA este disponibil la cerere cu certificarea IMO MED pentru aplicatii navale.

Toata gama de Fenix NTM/NTA poate fi comandata incapand de la 1 foaie/decor si foile de 0.9mm sunt disponibile in stoc.

Proiecte realizate cu Fenix NTM

Comanda in portalul B2B

DECORURI SI SPECIFICATII

Apasa pe imagine pentru informatii detaliate